×

Aktuality

MAJITEL KLUBU MARTIN HLOCH: CHCEME VÝŠ! ...O AMBICÍCH, POSILÁCH I TRENÉRSKÉ POSILE
MAJITEL KLUBU MARTIN HLOCH: CHCEME VÝŠ! ...O AMBICÍCH, POSILÁCH I TRENÉRSKÉ POSILE

vloženo 11.12.2023

Ač úvod do soutěže našeho A týmu nebyl ideální, tak postupem času naši kluci ukázali svou sílu a rozradostnili naše věrné fanoušky velice kvalitními výkony. I přesto majitel klubu, Martin Hloch, se netají, že ambice klubu jsou daleko vyšší a dělá se všechno proto, aby byly naplněny. Skvělou zprávou na úvod je potvrzení posily do realizačního týmu. První posila není hráčská, ale trenérská. K dosavadnímu trenérovi Martinu Motyčkovi, přibyl ještě Martin Štverka. Nedávno trenér, který vedl divizní tým Nového Jičína. S ním k nám přišel i vedoucí mužstva Tomáš Klečka.
Nejprve se ohlédněme v krátké reportáži za podzimní části sezóny. Poté už se úvodního slova ujal sám majitel klubu, Martin Hloch, který se vyjádřil hlavně k vám, věrným fanouškům!

PODZIMNÍ PRŮBĚH:
O podzimní části sezóny by se dal napsat román. Nejdříve rychlý příchod posil a jejich zapracování. Následoval začátek sezóny a náš tým to nezastihlo v dobré formě. Výsledkem bylo poslední místo. Druhá část, vyjma utkání proti Polance, byla absolutně jiná. Utkání s Valašským Meziříčím, s Břidličnou, nebo Frenštátem, mohli dopadnout ještě větším gólovým rozdílem v náš prospěch. Utkání, v té době s prvním Šumperkem, jsme prohráli po velmi dobrém výkonu. O výhru s Opavou, kde jsme byli dominantnější, nás připravil přísný verdikt sudích delšího nastaveného času. Poslední utkání doma s Vratimovem bylo ukončeno na jedničku. Mělo to nasazení, a nakonec jsme slavili výhru. Druhá část tak byla o dost povedenější!

SLOVO MAJITELE:
Podzimní druhá část soutěže vypadala již tak, jak by Vítkovice měly působit. Pro nás však nemůže být desátá příčka standardem. Chceme výš. Víme, že ostatní mužstva také, ale musíme se dívat pouze na sebe. V zimě přivedeme posily, aby kostra týmu byla doplněna o další kvalitní hráče. Tady spoléháme na trenéra Martina Štverku, který má velké zkušenosti a vedle trenérského řemesla ovládá i manažerskou pozici, tedy příchod posil. Trenér Štverka přichází i s dalším zadáním. Bude v těsnějším spojení s trenérem Béčka a U19. Vytypované hráče bude pozorovat a spolu s trenérem Motyčkou je budou zapracovávat do Áčka. Věříme, že tento přístup bude motivující pro mladé hráče / dorostence a také pro hráče z Béčka. Mohou si splnit své sny a posunout se do vyšší soutěže a zažít těžší zápasy. Vítkovice mají dostatek odchovanců s potřebnou kvalitou. Budoucnost mají ve svých rukách. Záleží pouze na jejich přístupu a ochotě tvrdě pracovat. Mají fantastickou příležitost trénovat a učit se od takových hráčů jako je M.Richtár, J.Tamajka, D.Palej a další. V neposlední řadě bych chtěl poděkovat všem našim věrným fanouškům, kterým věřím, že na jaře uděláme ještě více radosti. Zůstaňte s námi!

Ať se daří nebo ne, v srdci náš klub zůstane!
Vítkovice jinak to nevidím!


Děkujeme za podporu!

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 23 49
2. Opava B 23 47
3. Bohumín 23 40
4. Vratimov 22 38
5. Havířov 22 36
6. Šumperk 23 34
7. Bílovec 23 34
8. Polanka nad Odrou 22 33
9. MFK VÍTKOVICE "A" 23 32
10. Krnov 23 30
11. Valašské Meziříčí 23 29
12. Frenštát p.R. 22 28
13. Řepiště 23 21
14. Břidličná 22 21
15. Jeseník 22 19
16. Bruntál 23 9