×

U13B - Aktuality

PŘEDSTAVUJEME KATEGORII U13B
PŘEDSTAVUJEME KATEGORII U13B

vloženo 25.10.2020

Klub si pro vás v těchto nepříjemných časech připravil sérii rozhovorů s mládežnickými trenéry, kteří v AKADEMII rozvijí potenciál dětí na každodenní bázi.

Rok narození - 2008 a 2009
Trenéři: Lička, Lindner

 

Lička: Hlavní je, aby to kluky bavilo a s chutí chodili na tréninky a zápasy.

Jak hodnotíš dosavadní průběh sezóny? 

Tato sezóna je pro nás rozjetá celkem slibně, z 5 zápasů máme 3 výhry, 1 remízu a 1 prohru, která kluky i mě hodně mrzí. Ale už se těšíme na další zápasy.

Máte obrovské zastoupení hráčů, nabíráte stále nebo už musíte nové zájemce odmítat?

Co se týče týmu, pracujeme ze 14 kluky, kteří pravidelně chodí na všechny tréninky a chtějí se dál zdokonalovat ve své jak individuální tak týmové fotbalové činnosti. V průběhu sezóny jsme doplnili tým o 3 šikovné hráče a tím jsme uzavřeli nabírání nových hráčů. Ovšem nové zájemce i přes velký počet hráčů neodmítáme a rádi jej zapracujeme do našeho kolektivu.

Odehráli jste také pár utkání s ligovými týmy, kde kluci také ukázali svou kvalitu, těší tě to?

Samozřejmě, že těší. Je to odměna pro celý tým, že dokazují svou kvalitu i v těchto zápasech. Stále je však na čem pracovat.

K čemu vedeš kluky z tvé kategorie?

Co se týče hry a zápasů neustále se snažíme zdokonalovat a pracovat na celkovém herním projevu. Po borcích požaduji kolektivní hru, nabádám je k tomu, aby využívali svých individuálních fotbalových schopností k posílení celkové hry týmu. Těší mě, že kluci chápou o co nám společně jde, jsou vnímaví a pracovití což se potom projevuje v zápase.

Jaké jsou Vaše cíle do konce sezóny?

Cílem naší kategorie je nejenom dobré umístění v tabulce, ale hlavně, aby to borce bavilo, chodili na tréninky a zápasy rádi a aby tam vždy nechali své fotbalové srdíčko.

Fotogalerie

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Bruntál 5 15
2. Hlučín 5 15
3. Nový Jičín 5 12
4. Krnov 5 12
5. Rýmařov 5 10
6. Bohumín 5 9
7. Baník Albrechtice 5 9
8. Petřkovice 5 7
9. Ostrava - Jih 5 6
10. Slavia Opava 5 4
11. Vřesina 4 1
12. MFK VÍTKOVICE U13B 4 0
13. Frenštát p.R. 5 0
14. Staříč 5 0