×

Aktuality

VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE
VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE

vloženo 20.09.2020

 Jako každý týden vám přinášíme "Výsledkový servis mládeže".

U19 
Frenštát p. R. - MFK VÍTKOVICE 1:6 (1:2)
⚽️ Góly: Matejov ⚽️⚽️, Kotala ⚽️, Gula ⚽️, Pavličinec ⚽️, Michna ⚽️.
Sestava: Pavlík - Michna, Pavlišinec, Bystroň, Gula - Štulík, Holcman Kouřil ( 72´Mateov), Zbořil ( 58´Kohut),- Tkáč (74´Schmiedt), Kotala (67´Trojanovský).
Trenéři: Mokrohajský, Keprt
Hodnocení trenéra Mokrohajského: Utkání prvního s posledním mělo jasného favorita. Fotbal je ovšem o brankách, které výrazně přišly až ve druhém poločase. My měli jasně navrch, ale zahazovali jsme jednu šanci za druhou, takže s proměňováním velká nespokojenost.

U17
Frenštát p. R. - MFK VÍTKOVICE 0:12 (0:8)
⚽️ Góly: Přeček ⚽️⚽️⚽️⚽️, Matejov ⚽️⚽️⚽️⚽️, Kalafut ⚽️⚽️⚽️, Trojanovský ⚽️
Sestava: Pavlík, Pavlišinec, Gráf, Švancara, Trantina, Matejov, Přeček, Kohut, Michna, Trojanovský, Kalafut, Michel, Skopal, Hloch, Kolář, Rybovič, Tesař.
Trenéři: Drnovský
Hodnocení trenéra Drnovského: Po posledním kole jsme měli co napravovat a očividně nám taková "facka" prospěla. Kluci hned od 1. minuty aktivně vstoupili do utkání a hned z první akce jsme se mohli radovat z gólu. To přineslo tížený klid do kopaček a tak se první půlka stala víceméně jednoznačnou záležitostí. Do druhého poločasu tak vyběhli i kluci z U15, kteří se rozhodně neztratili a byli přínosem pro tým. Za zmínku stojí hattrick Denise Kalafuta. Klukům děkuji za zodpovědný a odmakány zápas. 


U15 
MFK VÍTKOVICE - SK Hranice 1:2 (1:1)
⚽ Góly: Kapler ⚽
Sestava: Tesař - Coufal, Raběčný, Sikora, Kavka, Kubla, Pavlica, Ulmann, Matušinský, Kapler, Rygol, Tomášek, Kudrna, Jakel.
Trenéři: Laslop, Brezovský
Hodnocení trenéra Laslopa: Nepovedené utkání z naší strany bylo sice ovlivněno neúčasti některých hráčů, ale na to se nemůžeme vymlouvat, zápas se dal i takhle zvládnout. Bohužel špatné řešení herních situací a nevyužití šancí nás stály body.

U14 
MFK VÍTKOVICE - SK Hranice 14:2 (7:0)
⚽ Góly: Kapler ⚽⚽⚽⚽⚽, Hloch ⚽⚽⚽, Posmyk ⚽⚽, Antonín ⚽, Závěta ⚽, Tomášek ⚽, Vodička ⚽
Sestava: Vodička - Suchý, Šumný, Pařík, Hloch, Antonín, Závěta, Tomášek, Filipčík, Kapler, Posmyk, Koulizakos, Trnka.
Trenéři: Mooc, Semelka
Hodnocení trenéra Mooce: Dnešního vítězství si moc ceníme, protože nám chybělo hodně kluků kvůli nemoci. Kluci předvedli opět nadstandartní výkon a soupeře jsme jak se říká ve všech směrech přejeli. Děkujeme za předvedeny výkon.

U13
FC Hlučín - MFK VÍTKOVICE 3:9
⚽Branky: Jurásek ⚽⚽⚽, Jurča⚽⚽, Hruška F.⚽, Dvořák ⚽, Škodoň⚽, Heinz R.⚽.
Sestava: Škodoň, Danečko - Janků, Hruška J., Hruška F.,
Kondáš, Kubiš, Jurča, Jurásek, Dvořák, Turek, Kawulok, Heinz Richard.
Trenéři : Tóth, Jurča
Hodnocení trenéra Tótha: Pro nás to byl velmi náročný týden a já jsem rád, že jsme ho zvládli se vztyčenýma hlavama. Mančaftu bych chtěl poděkovat za přístup, trpělivost a vůli.

U12 
FC Hlučín - MFK VÍTKOVICE 7:3
⚽ Góly: Starovič ⚽️⚽️, Schikora ⚽️
Sestava: Jureček, Suchý - Pospíšil, Válek, Starovič, Čmarada, Šimský, Ručka, Čížek, Schikora, Matuška, Kočí, Malý A., Malý M., Bujok, Timco.
Trenéři: Holiš, Lech
Hodnocení trenéra Holiše: Chtěl bych klukům poděkovat za výkon. Dneska makali celých 90minut a nemůžu jim nic vyčíst. Samozřejmě jsme zklamaní, ale i prohry k životu patří. Dali jsme do toho všechno, ale dneska to nevyšlo. Gratuluji Hlučínu k vítězství, víc takových soupeřů, protože kvůli takovým zápasům milujeme fotbal. Teď si odpočineme a v pondělí se vrátíme silnější. Není čas mít hlavy dole, ve čtvrtek hrajeme druhé kolo Interligy v Brně. Na závěr bych chtěl popřát brzké uzdravení Martinu Timcovi, který svým přístupem a nasazením v každém zápase, jde vzorem celému týmu, a přeju si aby byl brzy fit a zase ho mohl sledovat v tréninku a zápasech.


Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 18 39
2. Opava B 18 34
3. Bohumín 18 34
4. Vratimov 18 31
5. Polanka nad Odrou 18 30
6. Havířov 18 28
7. Šumperk 18 27
8. Bílovec 18 26
9. Krnov 18 25
10. MFK VÍTKOVICE "A" 18 24
11. Valašské Meziříčí 18 20
12. Frenštát p.R. 18 19
13. Jeseník 18 18
14. Řepiště 18 18
15. Břidličná 18 15
16. Bruntál 18 8