×

Aktuality

VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE
VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE

vloženo 17.08.2020

Téměř 50 gólů a pouze 3 inkasované. Tak bohatý byl víkend dorosteneckých a žákovských týmů Vítkovic. Přinášíme výsledkový servis mládeže.




MFK VÍTKOVICE U19 - Vřesina 6:1 (4:1)

Branky: Kohut, Trojanovský, Štulík, Tkáč 2, Bystroň
Sestava: Košec - Michna, Gula, Bystroň, Strakoš - Kouřil, Štulík, Kotala (68´Galač), Tkáč, Trojanovský- Kohut (78´ Mateov)
Trenéři: Mokrohajský, Keprt, Rončka

Hodnocení: Utkání jsme začali neúspěšně, kdy pomalou přihrávku mezi stopery zachytil soupeř a z dálky skóroval. To nás vybudilo k většímu nasazení a poměrně rychle jsme utkání otočili. Zápas se odehrával v úmorném vedru, kde jsme sice měli více ze hry, ale pro nás trenéry, tam bylo hodně nepřesností, zbytečných soubojů, ztrát  a promarněných šancí.  Celkově naši hráči utkání zvládli a doufám, že do dalších kol se budeme stále zlepšovat.

MFK VÍTKOVICE U17 - Vřesina 18:0 (12:0)

Branky: Kohut 5x, Přeček 3x, Matejov 3x, Trantina 2x, Trojanovský 2x, Švancara, Staniek, Hloch
Sestava: Pavlík, Hloch, Pavličinec, Gráf, Staniek, Švancara, Trantina, Skopal, Matejov, Přeček, Kohut, Lindauer, Michna, Brak, Trojanovský, Kalafut

FK Fotbal Třinec - MFK VÍTKOVICE U15 1:0 (0:0)

Sestava: Jakel, Coufal, Raběčný, Zajíc, Kavka, Kubla, Pavlica, Matušinský, Brak, Ulmann, Tomášek, Widura, Kudrna, Sikora, Tesař
Trenéři: Laslop, Brezovský

Hodnocení trenéra Laslopa: Špatné řešení herních situací a špatná koncovka vedly k tomu, že první mistrovský zápas nově se tvořící U15 prohrála. Je to škoda, protože v přípravě jsme stejného soupeře porazili a i v tomto utkání jsme až do obdržené branky byli lepším týmem, vytvářeli si gólové šance, ale bohužel zakončení bylo mizerné. Po inkasovaném gólu, který jsme obdrželi po chybě v rozehrávce a následném centru, měla naše hra klesající úroveň a tím jsme pomohli domácím k vítězství. Utkání ukázalo v plné míře naše nedostatky, které musíme postupně odstraňovat. Bude to asi ještě nějakou dobu trvat než se tým, který stále doplňujeme novými hráči sehraje.

FK Fotbal Třinec - MFK VÍTKOVICE U14 0:7 (0:6)

Góly: Kapler 4, Zástřešek 2, Hloch
Sestava: Vodička - Posmyk, Pařík, Šumný, Suchý, Kanclíř, Tkačík, Palmi, T.Filipčík, Sojčák, Antonín, Hloch, J.Filipčík, Kapler, Zástřešek
Trenéři: Mooc, Semelka

Hodnocení trenéra Mooce: První mistrovské utkání jsme odehráli v Třinci a obrovská pochvala pro celý tým za výborný výkon. Soupeře jsme předčili napadáním, kombinacemi na jeden dotek a krásnými centry. Naše hra byla rychlá, přesná a útočníci pálili ze všech pozic. Druhý poločas jsme prostřídali a tolik gólů už nepadlo, šance však stále byly. Svůj tým chválím ve všech herních činnostech, vše co pilujeme na tréninku kluci přenášejí do hry a touto cestou chceme jít. Jsem nadšený i za charakter mužstva a pozdvihnout bych chtěl Honzu Tkačika, kdy mohl dávat gól do prázdné brány, ale domácí brankář se zranil a on míč odkopl do autu, aby ho rychle ošetřili. Zaslouženě si vysloužil od všech potlesk. Děkuji klukům i našim fantastickým fanouškům.

MFK VÍTKOVICE U13 - FK Fotbal Třinec 4:0

Góly: Jurásek, Švrček, Hruška F., Kubiš
Sestava: Škodoň, Janků, Dvořák, Kondáš, Hruška J., Hruška F., Švrček, Jurásek, Kubiš, Jurča, Švancara, Kawulok
Trenéři: Tóth, Jurča

Hodnocení trenéra Tótha: Na začátek soutěže nás čekal těžký soupeř. Jsme rádi, že jsme toto utkání zvládli jak po herní tak po výsledkové stránce. Kluci zaslouží pochvalu a věříme, že na své výkony navážou i v dalším anglickém týdnu, kdy nás čeká HFK Olomouc a Valašské Meziříčí.

MFK VÍTKOVICE U12 - FK Fotbal Třinec 14:1

Góly: Schikora 2, Timco 2, Ručka 2, Starovič 2, Malý A., Lyčka, Pospíšil, Čížek, Bujok, Čmarada
Sestava: Jureček, Suchý, Ujfaluši - Válek, Lyčka, Schikora, Starovič, , Čmarada, Bujok, Malý A., Malý M., Kočí, Timco, Ručka, Pospíšil, Čížek
Trenéři: Holiš, Lech

Hodnocení trenéra Holiše: Náročný týden ve, kterém jsme neměli volno vyvrcholil prvním mistrovským utkáním. I vzhledem k počasí to dneska nebylo jednoduché, ale kluci se zlepšují a dělají nám radost. Chceme neustále pracovat a zlepšovat se, protože víme, že nás nečekají jen mistráky. Na programu máme také Interligu kde se utkáme mimo jiné i s Barcelonou a určitě si nebudeme chtít jenom zahrát.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 21 43
2. Opava B 21 41
3. Bohumín 21 40
4. Vratimov 21 38
5. Havířov 21 33
6. Polanka nad Odrou 21 33
7. Bílovec 21 31
8. Šumperk 21 30
9. MFK VÍTKOVICE "A" 21 29
10. Krnov 21 26
11. Valašské Meziříčí 21 26
12. Frenštát p.R. 21 25
13. Břidličná 21 21
14. Jeseník 21 19
15. Řepiště 21 18
16. Bruntál 21 9