×

Aktuality

1. TÝDEN PŘÍPRAVY | OČIMA TRENÉRA MŠ
1. TÝDEN PŘÍPRAVY | OČIMA TRENÉRA MŠ

vloženo 21.01.2024

✅️ První týden zimní přípravy má náš první tým zdárně za sebou. K vidění byly známé tváře, ale také nováčci. Trenér v prvním rozhovoru přípravy již dokonce naťuknul dvě posily. Jednou z nich je brankář, který má přes 70 třetiligových startů! V příštím týdnu již také naši muži odehrají první přípravné utkání v zimní přípravě. Přinášíme vám ohlas z prvního týdne přípravy očima hlavního trenéra, Martina Štverky!
? O úvodu přípravy...
Máme za sebou čtyři tréninkové jednotky, kde jsme se vzájemně seznamovali. Vzhledem k tomu, že jsme na začátku přípravy, tak to je teď hodně o kondici a síle. Především se však stále poznáváme, protože aktuálně máme opravdu široký kádr, hráčů je hodně nových a sledujeme jak se kluci dokáží vypořádat s únavou v tomto extrémně mrazivém počasí.
? O posilách...
Naši hlavní myšlenkou bylo, aby se vrátili kluci, kteří jsou nyní na hostování a nebo v minulosti prošli Vítkovicemi. U některých to vyšlo, u některých nakonec ne. Nicméně již dnes bych vám mohl prozradit dvě posily, z kterými již dnes můžu říct jsem opravdu spokojený. Jedná se o brankářskou pozici, kde jsme dovedli Ondřeje Kolenka, který chytal naposledy v Hlučíně třetí ligu. A Víťu Baránka, který prošel Baníkem Ostrava a naposledy chytal v Benešově.
? O dorostencích v přípravě...
Naši dorostenci určitě mají velký předpoklad, aby buď už teď nebo v budoucnu tvořili hlavní článek našeho týmu. Tam vidím opravdu velkou perspektivu, sílu a je vidět prostě, že vítkovická mládež funguje opravdu velmi dobře. Co bych si já samozřejmě přál je, aby dorostenci na konci sezóny slavili postup do druhé dorostenecké ligy a vlastně byli potom připraveni se ihned začlenit do prvního týmu.
? Jaký bude další program přípravy?
Víceméně bude úplně totožný jako byl tento týden. Absolvujeme nějaké výběhy, posilovnu s kondičním trenérem a bude tam samozřejmě i hřiště, kde budeme pracovat jak na kondici tak i na herních činnostech. Vrcholem příštího týdne bude přátelské utkání s Novým Jičínem na které se osobně těším, protože potřebuju hlavně kluky vidět v zápase jak se po tomto bloku vypořádávají s únavou a hlavně jaký předvedou výkon na hřišti.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 23 49
2. Opava B 23 47
3. Bohumín 23 40
4. Vratimov 22 38
5. Havířov 22 36
6. Šumperk 23 34
7. Bílovec 23 34
8. Polanka nad Odrou 22 33
9. MFK VÍTKOVICE "A" 23 32
10. Krnov 23 30
11. Valašské Meziříčí 23 29
12. Frenštát p.R. 22 28
13. Řepiště 23 21
14. Břidličná 22 21
15. Jeseník 22 19
16. Bruntál 23 9