×

U13B - Aktuality

AKADEMIE MFKV nezahálí a pracuje na podmínkách pro své hráče
AKADEMIE MFKV nezahálí a pracuje na podmínkách pro své hráče

vloženo 04.07.2020

AKADEMIE MFKV nezahálí a pracuje na podmínkách pro své hráče. Přinášíme krátký přehled jednotlivých mládežnických kategorií.

DOROST

Dorostenci začínají svou přípravu 14. 7., ovšem již od včerejšího dne, tedy od 1. 7., mají hráči dorostu možnost dvakrát v týdnu pracovat na své síle a kondici v moderní posilovně v komplex SC Vista. Tréninky probíhají pod dohledem kondičního trenéra mládeže Bc. Marka Smrčky, od kterého hráči budou dostávat instrukce také k pravidelným výběhům, které hráči budou absolvovat před začátkem týmové přípravy. Posilovnu SC Vista budou hráči využívat po celou sezónu. V hlavní budově komplexu také už dnes začala finalizace vlastního zázemí pro dorostenecká mužstva, kde budou mít právě oni dorostenci svou základnu. Tato úprava kabin by dle plánu měla být hotova do konce měsíce července. Do té doby budou hráči využívat zejména zázemí TC Vítek, dále pak hřiště na středních školách Krakovské, Volgogradské, v případě vydatných dešťů dvě umělé trávy v areálu Vista, kdy se počítá s využitím šaten FC Baník Ostrava. V rámci přípravy dorostenci stráví také čtyři dny na soustředění v Jeseníku nad Odrou.

ŽÁCI

Žáci budou mít svou základnu na hlavním hřišti klubu, které je součástí areálu TC Vítek. V zázemí areálu se v tomto týdnu maluje a probíhají drobné stavební práce, tak aby také zázemí pro žáky bylo na patřičné úrovni. Zejména na zdejší travnaté ploše bude probíhat tréninkový proces všech žákovských mužstev. Dobrá dostupnost ZŠ Klegova je výhodou pro správný chod tréninkového procesu skloubeného se školní docházkou, protože škola je v naši filozofii priorita. Máme zájem o to, aby hráči byli pohromadě na hřišti a také ve třídách. Pro hráče bydlící ve vzdálenějších částech Ostravy s horší dostupností máme zařízen svoz. Po vyučování bude fungovat dozor. Budeme dbát na prospěch a chování. Je nutné také uvést, že máme radost z velkého zájmu nově příchozích hráčů o přestup na školu.

PŘÍPRAVKY

Nejmladší kategorie začínají příměstským kempem v TC Vítek, který je organizován našimi trenéry přípravek. O příměstský kemp byl velký zájem a tak jsme měli příjemné starosti s organizací také druhého turnusu kempu. Trenéři mají s pořádáním kempu zkušenosti, hráči se tak mohou těšit na spoustu zábavy a drobných překvapení. Primárně budou hráči přípravek trénovat na hřištích ZŠ Klegova, kde bude návaznost tréninků na vyučování. Zápasy přípravek se budou odehrávat na ZŠ Klegova a TC Vítek.

DÍVKY

Nejmladší dívky také začínají příměstským kempem, který je pořádán ve spolupráci s dívčí kopanou Akademie FC Baníku Ostrava. V dnešní sezóně máme přihlášené tři dívčí mužstva. Dívky budou trénovat také na ZŠ Klegova, kde budou hrát také svá utkání. Druhou plochou pro trénink dívčích mužstev bude umělá tráva SC Vista. Popularita ženské kopané jde neskutečně nahoru, což vnímáme a věříme, že naše holky budou úspěšně reprezentovat naše barvy.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Bruntál 5 15
2. Hlučín 5 15
3. Nový Jičín 5 12
4. Krnov 5 12
5. Rýmařov 5 10
6. Bohumín 5 9
7. Baník Albrechtice 5 9
8. Petřkovice 5 7
9. Ostrava - Jih 5 6
10. Slavia Opava 5 4
11. Vřesina 4 1
12. MFK VÍTKOVICE U13B 4 0
13. Frenštát p.R. 5 0
14. Staříč 5 0