×

ŽENY - Aktuality

FAMÓZNÍ VÝKONY ŽEN POKRAČUJÍ
FAMÓZNÍ VÝKONY ŽEN POKRAČUJÍ

vloženo 17.11.2022

Ženy

✅ MFKV - SK Loděnice 5:1
⚽️ Branky: Skramuská ⚽️⚽️⚽️⚽️, Gerčáková ⚽️
Sestava: Kozelská - Urbančíková (K), Brudná, Skramuská, Máteffyová, Diasová, Pernická, Gerčáková, Hrušková, Jarošová, Sobková/ Krupová, Kopřivová, Škultétyová.
Trenéři: Mooc, Tydlačka
Hodnocení trenéra Mooce: Dnes se setkaly nejlepší týmy z hora tabulky. Tým z Loděnice hned v úvodu utkání ukázal svou kvalitu, ale naše mladá brankářka střelu chytla. Potom přišla naše smršť a holky z Loděnice jsme přehrávali ve všech herních činnostech. Hráli jsme po zemi kombinačně, náš střed zálohy byl dominantní a rozdával na naše útočnice kolmice a z toho jsme střílely krásné branky. Výstavní byla akce na 1:0 - Pernická vybojovala míč pro Urbančíkovou, ta našla na křídle Skramuskou a po krásném přízemním centru si naběhla Gerčáková a z voleje do šibenice otevřela skóre. Byl to výstavní gól a diváci tleskali. Naše hra byla výborná a naše střelkyně Skramuská nastřílela po krásných akcích ještě čtyři góly. Musím holky jenom chválit, naše hra je úžasná.
Potěší nás vždy ohlasy hostujících trenérů a opět nám gratulovali k výbornému výkonu. Chtěl bych ještě podpořit naši střelkyni Skramuskou, kterou jsme museli v závěru odnést na nosítkách a přejeme ji ať je vše v pořádku. Děkuji za nádherný zážitek a jen tak dále holky.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. MFK VÍTKOVICE Ženy 12 32
2. Loděnice 12 31
3. Havířov 12 19
4. Brušperk 12 17
5. Český Těšín 12 14
6. Veřovice 11 5
7. Frýdek-Místek 11 0