×

U13 - Aktuality

Kategorie U12 a U13 dnes zakončili úspěšné soustředění utkáním
Kategorie U12 a U13 dnes zakončili úspěšné soustředění utkáním

vloženo 27.07.2020

Kategorie U12 a U13 dnes zakončili úspěšné soustředění utkáním. Utkali se s polskými sousedy a bylo se na co dívat.



MFK Vítkovice U13 - Gornik Zabrze 5:8 (5:4)

Góly: Jurásek 2, Hruška J., Jurča, Švrček.
Sestava: Škodoň, Jureček - Turek, Hruška F., Hruška J., Švrček, Jurča, Kubiš, Jurásek, Heinz P., Heinz R., Janků, Kawulok, Kondáš, Menšík, Čala.
Trenéři: Tóth, Jurča.

Hodnocení trenéra Tótha: Na závěr našeho soustředění ve Smilovicích jsme se po třífázových tréninkových jednotkách utkali s velmi kvalitním týmem z Polska - Górnikem Zabrze, hrané 2x35 min. I když jsme podlehli soupeři rozdílem tří branek, odehráli jsme velice kvalitní a svižnou první půli. Druhý poločas jsme odpadli po fyzické stránce, obdržené branky víceméně pramenily z celkové únavy po náročných tréninkových jednotkách. Chtěl bych poděkovat všem borcům za přístup a poctivou práci po celou dobu soustředění.


MFK Vítkovice U12 - Winers Golkowice U13 14:2

Góly: Starovič 5, Matuška 2, Pospíšil 2, Malý M. 2, Bujok, Šimský, Timco.
Sestava: Jureček, Ujfaluši, Suchý - Válek, Lyčka, Schikora, Cejpek, Timco, Starovič, Šimský, Čmarada, Malý A., Malý M., Matuška, Bujok, Ručka, Bittner, Kočí, Pospíšil.
Trenéři: Holiš, Lech.

Hodnocení trenéra Holiše: Jsme velmi rádi, že soustředění splnilo svůj účel. Kluci měli každý den náročný tréninkový program, který zvládali dobře. Víme, že bez poctivosti a neustálého zlepšování věcí, které nám nejdou se neposuneme. Kluci si to však uvědomují a chtějí pracovat, což je to nejdůležitější, protože to ostatní se vždy časem dostaví. V dalším týdnu máme na programu vyhlášený turnaj v Hradci Králové, kde se potkáme s nejlepšími týmy v ČR což bude pro nás určitě dobré měřítko.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Baník Ostrava 5 51
2. Frýdek-Místek 5 47
3. Opava 5 46
4. MFK VÍTKOVICE U13 5 45
5. Přerov 5 33
6. Poruba 5 31
7. Karviná 5 30
8. Hranice 5 30