×

A-Tým - Aktuality

ROZHOVOR | TRENÉR MARTIN ŠTVERKA: POSKLÁDÁME KONKURENCESCHOPNÝ TÝM, KTERÝ MÁ AMBICE A PŮJDE ZA VÍTĚZSTVÍM!
ROZHOVOR | TRENÉR MARTIN ŠTVERKA: POSKLÁDÁME KONKURENCESCHOPNÝ TÝM, KTERÝ MÁ AMBICE A PŮJDE ZA VÍTĚZSTVÍM!

vloženo 21.01.2024

Již zítra náš A tým čeká první zahajovací trénink v novém roce. Úvodního slova se ujal nový hlavní trenér, Martin Štverka, který bude nadále v úzké spolupráci s legendou klubu Martinem Motyčkou!
O ambicích...
Cílem je jednoznačně poskládat konkurenceschopný tým, který bude schopen konkurovat nejlepším týmům v soutěži. Abychom nejenom zlepšili hru, ale také výsledky.
Rok 2023 v tomhle pohledu nebyl ideální, takže tam vidím první změnu: poskládáme konkurenceschopný tým, který má chuť, ambice a hlavně vůli jít za vítězstvím a vyhrávat!
O přípravě...
Přípravu začínáme zítra 8.1., kde mám třetiligové týmy (Frýdek Místek, Třinec a Zlínsko), ale také týmy divize a krajského přeboru. S plánovanou přípravou jsem spokojený, většinu utkání odehrajeme na Vistě.
O odchovancích...
Budu chtít na možnosti pro mladé hráče z mládežnické líhně jenom navázat. Šance je veliká, budu se snažit mladé hráče jenom povzbudit v jejich práci, aby byli motivováni, chtěli na sobě pracovat a jejich cílem bylo se probojovat do prvního mužstva. Mládež rozhodně budu sledovat, navštívím také nějaké utkání a budeme se s trenéry dorostu bavit o tom, kdo by eventuálně mohl dostat prostor v prvním týmu.
O složení realizačního týmu...
Složení realizačního týmu bude následující: na pozici vedoucího týmu semnou přichází Tomáš Klečka, který je velmi zkušený člověk ve fotbale - nejenom v organizační činnosti, ale má také velký přehled o bývalých hráčích Vítkovic a mladých hráčích, kteří by eventuálně mohli posílit náš tým. Je to srdcař, je to člověk na pravém místě, který má zkušenosti také s vedením fotbalového svazu.
Jsem strašně rád za to, že u týmu zůstává v pozici asistenta trenéra Martin Motyčka. Jsem rád, že tuto roli přijal a můžeme spolupracovat. Tento mladý trenér po bohaté hráčské kariéře rychle naskočil do tohoto koloběhu. Myslím, si, že můžeme obohatit jeden druhého navzájem a že bude tato kombinace prospěšná pro celý tým.
Těším se na věrné fanoušky, kteří nás poženou k lepším výsledkům!
Trenére, ať se daří!❤️

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 22 46
2. Opava B 22 44
3. Bohumín 22 40
4. Vratimov 22 38
5. Bílovec 22 34
6. Havířov 22 33
7. Polanka nad Odrou 22 33
8. Šumperk 22 31
9. MFK VÍTKOVICE "A" 22 29
10. Krnov 22 27
11. Valašské Meziříčí 22 26
12. Frenštát p.R. 22 25
13. Řepiště 22 21
14. Břidličná 22 21
15. Jeseník 22 19
16. Bruntál 22 9