×

Aktuality

VÝSLEDKOVÝ SERVIS
VÝSLEDKOVÝ SERVIS

vloženo 18.07.2021

Přinášíme Vám výsledkový servis výsledků s hodnocením trenérů včetně reportu z utkání.
U19
FC Hlučín - MFK VÍTKOVICE 2:1
⚽ Branka: Trojanovský ⚽.
Sestava: Pavlík, Bejoch - Balavajder, Bílek, Graf, Kořenek , Pavlišinec, Holcman, Trantina, Michna, Tkáč, Trojanovský, Kohut, Staniek.
Trenéři: Mokrohajský, Drnovský
Hodnocení trenéra Mokrohajského: Utkání bylo hráno na 3x 25 minut hlavně z důvodů, že někteří nastoupili po zranění, dovolené nebo po absolvování 2 tréninků a tak jsme měli obavy z případného zranění, které jsme nechtěli připustit před nastávajícím soustředěním. Byl to vyrovnaný zápas, který měl prvky začínající sezóny - takže nasazení, nepřesnosti v přihrávkách i zpracování. Celkově, ale kluky pochválíme zejména za snahu výsledek otočit, což mohlo nastat při proměnění šancí zejména Holcmanem, Trantinou, Trojanovským. Naším jediným střelcem byl Dan Trojanovský, který zakončil krásnou kombinační akci rozehranou z obrany po pravé straně a finálním centrem Trantiny.
U17
FC Hlučín - MFK VÍTKOVICE 2:2
⚽ Branka: Sikora ⚽, Raběčný ⚽.
Sestava: Jakel - Klus, Lech, Coufal, Kalafut, Raběčný, Kavka, Kubla, Woznica, Baláž, Sikora, Brak, Tomášek, Strižík.
Trenéři: Laslop, Brezovský
Hodnocení trenéra Laslopa: Remíza v prvním přípravném utkání se soupeřem hrajícím vyšší soutěž je dle mého názoru spravedlivá. První gól vstřelil po individuální akci za přispění domácího obránce Sikora. V dalším průběhu soupeř skóre otočil, ale 15 minut před koncem po trestném kopu Braka vyrovnal hlavou na konečných 2:2 Raběčný. Všichni hráči zaslouží pochvalu za výkon.

U15
Valašské Meziříčí - MFK VÍTKOVICE 1:11
⚽ Branky: Posmyk ⚽⚽⚽, Zástřešek ⚽⚽⚽, Kapler ⚽⚽, Trnka ⚽⚽, Antonín ⚽.
MFK VÍTKOVICE - Vsetín 7:1
⚽️ Branky: Sojčák ⚽⚽, Zástřešek ⚽, Hloch ⚽, Antonín ⚽, Tkačík ⚽, Matušinský ⚽.
Trenéři: Mooc, Semelka
Sestava: Vodička, Kanclíř, Krasula, Keňo, Suchý, Palmi, Štirba, T.Filipčík, Tkačík, Trnka, Zástřešek, Krevňák, Tamajka, Šumný, Widura, Posmyk, Antonín, Zapletal, Hloch, Kapler.
Hodnocení trenéra Mooce: Odehráli jsme dnes první přípravný zápas ve Valmezu. Postavili jsme do každého poločasu jinou jedenáctku. Kluci v prvním poločase bojovali, ale bylo tam spoustu chyb a málo napadání, i tak jsme poločas vyhráli 4:1 a kluky za bojovnost chválíme. Druhý poločas byl o něčem jiném, soupeře jsme napadali, hráli kombinačně a rychle od nohy a po krásných akcích jsme stříleli branky. Vytknout můžeme jen neproměněné šance.
Po včerejším zápase jsme dnes hráli doma proti Vsetínu.
Opět jsme nastoupili se dvěma jedenáctkami. První poločas byl dynamický a hrál se krásný kombinační fotbal, kde jsme byli ve všech činnostech lepší. Soupeř hrozil nebezpečnými protiútoky a musím je také pochválit. Druhý poločas už byl vyrovnanější, bylo tam z naší strany hodně nepřesností a málo napadání soupeře.
Chválíme kluky za sobotní i nedělní výkony a jsme s přístupem spokojeni. V sobotu se utkáme s ligovým Zlínem doma a potom odjíždíme na soustředění, kde se utkáme s ligovým Slováckem.
U14
Valašské Meziříčí - MFK VÍTKOVICE 1:9
⚽ Branky: Jurásek ⚽️⚽️⚽️⚽️, Šindler ⚽️⚽️, Kubiš ⚽️⚽️, Mika ⚽️.
MFK VÍTKOVICE - Vsetín 17:2
⚽️ Branky: Jurásek ⚽️⚽️⚽️⚽️, Wozniak ⚽️⚽️⚽️, Kubiš ⚽️⚽️, Kašpar ⚽️⚽️, Janků ⚽️, Jankovič ⚽️, Ctibůrek ⚽️, Kondaš ⚽️, Mika ⚽️, Šindler ⚽️.
Trenéři: Holiš D., Kovář, Holiš R.
Sestava: Škodoň, Danečko - Wozniak, Kubiš, Mika, Jurásek, Janků, Kawulok, Turek, Kondáš, Jankovič, Ctibůrek, Kašpar, Šindler, Řehák, Vinárek.
Hodnocení trenéra Holiše : V obou zápasech jsem viděl spoustu nedostatků a je před námi kus práce. Musíme se vrátit na tréninkové hřiště a trénovat ještě s větším zaujetím a nasazením, aby jsme se byli schopni den co den posouvat. Ač nerad vypichuji jednotlivce, dnes bych chtěl vyzdvihnout Patrika Juráska, který svým tréninkovým a zápasovým nasazením jde příkladem celému mančaftu a dělá mi velkou radost. Takhle to má vypadat.

U13
MFK VÍTKOVICE - Valašské Meziříčí 35:0
⚽ Branky: Bittner⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽⚽, Starovič ⚽⚽⚽⚽️⚽️, Timco ⚽⚽⚽⚽, Vítek ⚽⚽⚽⚽, Kočí ⚽⚽⚽⚽, Čížek ⚽⚽, Bujok ⚽⚽, Koky ⚽⚽, Ručka ⚽⚽, Malý ⚽, Wojewoda ⚽.
Sestava: Jureček, Suchý - Malý, Schikora, Lyčka, Ručka, Starovič, Timco, Koky, Vítek, Pospíšil, Válek, Bujok, Čížek, Wojewoda, Kočí, Bittner.
Trenéři: Tóth, Lech
Hodnocení trenéra Tótha: Od první minuty utkání zcela v naší režii, kluci plnili veškeré taktické pokyny, které jsme si řekli. Jen škoda velkého množství neproměněných šancí, na tom musíme ještě zapracoval. Chválíme všechny kluky za přístup.
1. FC Slovácko - MFK VÍTKOVICE 8:10
⚽ Branky: Timco ⚽⚽⚽, Koky⚽⚽⚽, Starovič ⚽, Ručka ⚽️, Čížek ⚽, Ujfaluši ⚽.
Sestava: Jureček, Suchý - Malý, Schikora, Lyčka, Ručka, Starovič, Timco, Koky, Vítek, Pospíšil, Válek, Bujok, Čížek, Wojewoda, Kočí, Bittner, Ujfaluši
Trenéři: Tóth, Lech
Hodnocení trenéra Tótha: Kvalitní utkání z obou stran, rychlý, svižný se spoustu akcí, šancí podložené naším dobrým výkonem. Pochvala pro všechny hráče.
1. FC Slovácko - MFK VÍTKOVICE 1:3
⚽ Branky: Timco ⚽, Bujok ⚽, Vítek ⚽.
Sestava: Jureček, Suchý - Malý, Schikora, Lyčka, Ručka, Starovič, Timco, Koky, Vítek, Pospíšil, Válek, Bujok, Čížek, Wojewoda, Kočí, Bittner, Ujfaluši.
Trenéři: Tóth, Lech
Hodnocení trenéra Tótha: Druhé utkání jsme odehráli na velké hřiště. Bylo to velmi fyzicky náročné utkání, přesně takové zápasy nás posouvají nahoru. Opět všichni hráči zaslouží pochvalu za výkon.
U12
MFK VÍTKOVICE - Valašské Meziříčí 7:9
⚽ Branky: Kondáš ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️, Malý ⚽️⚽️.
Trenéři: Pavuk, Šebek.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 21 43
2. Opava B 21 41
3. Bohumín 21 40
4. Vratimov 21 38
5. Havířov 21 33
6. Polanka nad Odrou 21 33
7. Bílovec 21 31
8. Šumperk 21 30
9. MFK VÍTKOVICE "A" 21 29
10. Krnov 21 26
11. Valašské Meziříčí 21 26
12. Frenštát p.R. 21 25
13. Břidličná 21 21
14. Jeseník 21 19
15. Řepiště 21 18
16. Bruntál 21 9