×

U13B - Aktuality

Výsledkový servis mládeže
Výsledkový servis mládeže

vloženo 31.08.2020

Sezona je už v plném proudu a my vám přinášíme přehled utkání minulého týdne.




MFK VÍTKOVICE U19 - FC Odra Petřkovice 4:0 (1:0) 

Góly: Tkáč, Trojanovský, Pavlišinec, Schmiedt
Sestava: Košec - Michna (46´Pavlišinec), Gula, Štulík, Strakoš - Holcman, Tkáč, Kotala (70´ Schmiedt´), Kouřil (60´Mateov) - Zbořil, Kohut (46 Trojanovský)
Trenéři: Mokrohajský, Keprt, Rončka

Hodnocení trenéra Mokrohajského: Utkání lze hodnotit velmi stručně - žalostná koncovka a nekvalita v prvním poločase. Ve druhém bylo provedeno několik změn, hra se zjednodušila a přinesla i očekávané branky. 

MFK VÍTKOVICE U17 - FC Odra Petřkovice 23:2 (8:1) 

Góly: Skopal 3, Trantina 3, Trojanovský 3, Matejov 3, Staniek 2, Švancara 2, Michna 2, Pavlík, Pavlišinec, Přeček, Kohut, Michel
Sestava: Pavlík, Hloch, Pavličinec, Gráf, Staniek, Švancara, Trantina, Skopal, Matejov, Přeček, Kohut, Lindauer, Michna, Trojanovský. 
Trenéři: Drnovský 

Hodnocení trenéra Drnovského: Klukům děkuji za 90 minut poctivé práce. 

Uničov - MFK VÍTKOVICE U15 0:9 (0:4)

Góly: Ulmann 5, Jakel, Kudrna, Woznica, Matušinský
Sestava: Jakel, Tesař - Coufal, Pařík, Zajíc, Sikora, Kubla, Pavlica, Ulmann, Matušinský, Kudrna, Woznica, Brak, Widura, Kapler, Zástřešek.
Trenéři: Laslop, Brezovský

Hodnocení trenéra Laslopa: Herní převahu jsme dokázali i gólově zúročit a zvítězit vysokým rozdílem. V utkání se střelecky blýskl Ulmann, který dal pět branek, ale pochvalu, zaslouží všichni hráči. 

Uničov - MFK VÍTKOVICE U14 2:3 (1:3) 

Góly: Kapler, Antonín, Zástřešek
Sestava: Vodička - Posmyk, Pařík, Šumný, Suchý, Palmi, T.Filipčík, Antonín, Hloch, Kapler, Zástřešek, Štirba, Sojčák, Widura, Kanclíř.
Trenéři: Mooc, Semelka

Hodnocení trenéra Mooce: Dnes jsme odehráli velmi těžký zápas s kvalitním týmem Uničova. Soupeř byl na nás dobře připraven v obranné fázi a nenechal nám nic zadarmo. Ceníme si výhry nad Uničovem a kluky chválíme za předvedený výkon a také chválíme kvalitu soupeře. 

MFK VÍTKOVICE U13 - FC Vsetín 16:3 

Góly: Hruška F. 5, Jurča 3, Kondáš 2, Hruška P. 2, Kubiš 2, Švrček, Dvořák
Sestava: Škodoň, Danečko - Janků, Hruška F., Kondáš, Švrček, Jurča, Hruška P., Jurásek, Kubiš, Švancara, Kawulok, Dvořák, Turek.
Trenéři: Tóth, Jurča

Hodnocení trenéra Tótha: Chtěl bych poděkovat borcům za předvedený výkon, byli jsme i fotbalovější a spoustu šancí si připravili, jenom nám chyběl větší klid v zakončení.  

MFK VÍTKOVICE U12 - FC Vsetín 13:3 

Góly: Schikora 3, Ručka 3, Čížek 2, Kočí 2, Šimský, Malý M., Starovič
Sestava: Jureček, Ujfaluši, Suchý - Válek, Lyčka, Schikora, Starovič, Čmarada, Bujok, Malý A., Kočí, Timco, Ručka, Pospíšil, Čížek, Bittner, Šimský, Malý M, Matuška.
Trenéři: Holiš, Lech

Hodnocení trenéra Holiše: Dnes dostali šanci všichni kluci v kádru a mohli jsme je vidět všechny v zápasovém procesu. V utkání jsem toho hodně viděl a jsem rád, že jsme se mohli opřít o výkon našich klíčových hráčů bez, kterých by jsme to jen těžko zvládli. Chybí mi mnohem větší fotbalovost a lehkost v zakončení. Čeká nás kus práce jestli se chceme dostat na úroveň TOP celků. 

MFK VÍTKOVICE U15B - Poruba 9:1 (2:1) 

Góly: Hruška P. 5, Jurásek 1, Kubiš, Rybovič
Sestava: Škodoň - Turek, Karafut, Kondáš, Kolář, Švrček, Jurča, Jurásek, Kubiš, Rybovič, Hruška P., Kawulok, Dvořák, Švancara, Dzurik.
Trenéři: Tóth, Dvořák

Hodnocení trenéra Tótha: Kvalitní utkání jsme odehráli v drtivé většině z hráčů naší U13, kteří si tak mohli vyzkoušet velké hřiště na mezinárodní Interligu. Všechny kluky musíme pochválit za nasazení a skvělé individuální výkony. 

MFK VÍTKOVICE U13B - Poruba 3:3 (1:1) 

Góly: Čep, Hříbek, Válek
Sestava: Jureček - Křižák, Maj, Lička, Dulínek, Konetzný, Hudeček, Myslikovjan, Pěnták, Čep, Kováč, Matuška, Hajný, Kočí, Bittner, Válek, Hříbek, Riedl. 
Trenéři: Lička, Lindner

Hodnocení trenéra Ličky: Začátek zápasu se nesl ve formě tlaku hostujícího týmu a z toho důvodu padl první gól. Naši borci pak následně z protiútoku srovnali na 1:1. Následovala hra nahoru dolů, kde právě Poruba opět dala šťastný gól z rohového kopu. Naši borci opět srovnali na 2:2 a přetahování o vedení pokračovalo brankou Poruby. Na 3:3 upravoval krásnou trefou hráč Válek Dan. Tento výsledek byl konečný. Celé utkání probíhalo v atmosféře pokřikování na naše borce ze strany rodičů Poruby. A proto bych kluky chtěl pochválil, že v klidu utkání dohráli a odměnou jim byl potlesk všech rodičů a příbuzných hráčů MFK.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Bruntál 5 15
2. Hlučín 5 15
3. Nový Jičín 5 12
4. Krnov 5 12
5. Rýmařov 5 10
6. Bohumín 5 9
7. Baník Albrechtice 5 9
8. Petřkovice 5 7
9. Ostrava - Jih 5 6
10. Slavia Opava 5 4
11. Vřesina 4 1
12. MFK VÍTKOVICE U13B 4 0
13. Frenštát p.R. 5 0
14. Staříč 5 0