×

U19 - Aktuality

VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE
VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE

vloženo 20.09.2020

 Jako každý týden vám přinášíme "Výsledkový servis mládeže".

U19 
Frenštát p. R. - MFK VÍTKOVICE 1:6 (1:2)
⚽️ Góly: Matejov ⚽️⚽️, Kotala ⚽️, Gula ⚽️, Pavličinec ⚽️, Michna ⚽️.
Sestava: Pavlík - Michna, Pavlišinec, Bystroň, Gula - Štulík, Holcman Kouřil ( 72´Mateov), Zbořil ( 58´Kohut),- Tkáč (74´Schmiedt), Kotala (67´Trojanovský).
Trenéři: Mokrohajský, Keprt
Hodnocení trenéra Mokrohajského: Utkání prvního s posledním mělo jasného favorita. Fotbal je ovšem o brankách, které výrazně přišly až ve druhém poločase. My měli jasně navrch, ale zahazovali jsme jednu šanci za druhou, takže s proměňováním velká nespokojenost.

U17
Frenštát p. R. - MFK VÍTKOVICE 0:12 (0:8)
⚽️ Góly: Přeček ⚽️⚽️⚽️⚽️, Matejov ⚽️⚽️⚽️⚽️, Kalafut ⚽️⚽️⚽️, Trojanovský ⚽️
Sestava: Pavlík, Pavlišinec, Gráf, Švancara, Trantina, Matejov, Přeček, Kohut, Michna, Trojanovský, Kalafut, Michel, Skopal, Hloch, Kolář, Rybovič, Tesař.
Trenéři: Drnovský
Hodnocení trenéra Drnovského: Po posledním kole jsme měli co napravovat a očividně nám taková "facka" prospěla. Kluci hned od 1. minuty aktivně vstoupili do utkání a hned z první akce jsme se mohli radovat z gólu. To přineslo tížený klid do kopaček a tak se první půlka stala víceméně jednoznačnou záležitostí. Do druhého poločasu tak vyběhli i kluci z U15, kteří se rozhodně neztratili a byli přínosem pro tým. Za zmínku stojí hattrick Denise Kalafuta. Klukům děkuji za zodpovědný a odmakány zápas. 


U15 
MFK VÍTKOVICE - SK Hranice 1:2 (1:1)
⚽ Góly: Kapler ⚽
Sestava: Tesař - Coufal, Raběčný, Sikora, Kavka, Kubla, Pavlica, Ulmann, Matušinský, Kapler, Rygol, Tomášek, Kudrna, Jakel.
Trenéři: Laslop, Brezovský
Hodnocení trenéra Laslopa: Nepovedené utkání z naší strany bylo sice ovlivněno neúčasti některých hráčů, ale na to se nemůžeme vymlouvat, zápas se dal i takhle zvládnout. Bohužel špatné řešení herních situací a nevyužití šancí nás stály body.

U14 
MFK VÍTKOVICE - SK Hranice 14:2 (7:0)
⚽ Góly: Kapler ⚽⚽⚽⚽⚽, Hloch ⚽⚽⚽, Posmyk ⚽⚽, Antonín ⚽, Závěta ⚽, Tomášek ⚽, Vodička ⚽
Sestava: Vodička - Suchý, Šumný, Pařík, Hloch, Antonín, Závěta, Tomášek, Filipčík, Kapler, Posmyk, Koulizakos, Trnka.
Trenéři: Mooc, Semelka
Hodnocení trenéra Mooce: Dnešního vítězství si moc ceníme, protože nám chybělo hodně kluků kvůli nemoci. Kluci předvedli opět nadstandartní výkon a soupeře jsme jak se říká ve všech směrech přejeli. Děkujeme za předvedeny výkon.

U13
FC Hlučín - MFK VÍTKOVICE 3:9
⚽Branky: Jurásek ⚽⚽⚽, Jurča⚽⚽, Hruška F.⚽, Dvořák ⚽, Škodoň⚽, Heinz R.⚽.
Sestava: Škodoň, Danečko - Janků, Hruška J., Hruška F.,
Kondáš, Kubiš, Jurča, Jurásek, Dvořák, Turek, Kawulok, Heinz Richard.
Trenéři : Tóth, Jurča
Hodnocení trenéra Tótha: Pro nás to byl velmi náročný týden a já jsem rád, že jsme ho zvládli se vztyčenýma hlavama. Mančaftu bych chtěl poděkovat za přístup, trpělivost a vůli.

U12 
FC Hlučín - MFK VÍTKOVICE 7:3
⚽ Góly: Starovič ⚽️⚽️, Schikora ⚽️
Sestava: Jureček, Suchý - Pospíšil, Válek, Starovič, Čmarada, Šimský, Ručka, Čížek, Schikora, Matuška, Kočí, Malý A., Malý M., Bujok, Timco.
Trenéři: Holiš, Lech
Hodnocení trenéra Holiše: Chtěl bych klukům poděkovat za výkon. Dneska makali celých 90minut a nemůžu jim nic vyčíst. Samozřejmě jsme zklamaní, ale i prohry k životu patří. Dali jsme do toho všechno, ale dneska to nevyšlo. Gratuluji Hlučínu k vítězství, víc takových soupeřů, protože kvůli takovým zápasům milujeme fotbal. Teď si odpočineme a v pondělí se vrátíme silnější. Není čas mít hlavy dole, ve čtvrtek hrajeme druhé kolo Interligy v Brně. Na závěr bych chtěl popřát brzké uzdravení Martinu Timcovi, který svým přístupem a nasazením v každém zápase, jde vzorem celému týmu, a přeju si aby byl brzy fit a zase ho mohl sledovat v tréninku a zápasech.


Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Hranice 21 53
2. MFK VÍTKOVICE U19 20 47
3. Uničov 21 47
4. Valašské Meziříčí 21 37
5. Vsetín 21 36
6. Opava B 21 35
7. Prostějov B 21 34
8. Staré Město 20 30
9. HFK Olomouc 21 29
10. Bílovec 20 28
11. Rýmařov 21 20
12. Třinec B 20 20
13. Kroměříž B 21 20
14. Přerov 20 14
15. MFK Haviřov 21 16
16. Nový Jičín 20 7