×

U12 - Aktuality

VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE
VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE

vloženo 17.08.2020

Téměř 50 gólů a pouze 3 inkasované. Tak bohatý byl víkend dorosteneckých a žákovských týmů Vítkovic. Přinášíme výsledkový servis mládeže.




MFK VÍTKOVICE U19 - Vřesina 6:1 (4:1)

Branky: Kohut, Trojanovský, Štulík, Tkáč 2, Bystroň
Sestava: Košec - Michna, Gula, Bystroň, Strakoš - Kouřil, Štulík, Kotala (68´Galač), Tkáč, Trojanovský- Kohut (78´ Mateov)
Trenéři: Mokrohajský, Keprt, Rončka

Hodnocení: Utkání jsme začali neúspěšně, kdy pomalou přihrávku mezi stopery zachytil soupeř a z dálky skóroval. To nás vybudilo k většímu nasazení a poměrně rychle jsme utkání otočili. Zápas se odehrával v úmorném vedru, kde jsme sice měli více ze hry, ale pro nás trenéry, tam bylo hodně nepřesností, zbytečných soubojů, ztrát  a promarněných šancí.  Celkově naši hráči utkání zvládli a doufám, že do dalších kol se budeme stále zlepšovat.

MFK VÍTKOVICE U17 - Vřesina 18:0 (12:0)

Branky: Kohut 5x, Přeček 3x, Matejov 3x, Trantina 2x, Trojanovský 2x, Švancara, Staniek, Hloch
Sestava: Pavlík, Hloch, Pavličinec, Gráf, Staniek, Švancara, Trantina, Skopal, Matejov, Přeček, Kohut, Lindauer, Michna, Brak, Trojanovský, Kalafut

FK Fotbal Třinec - MFK VÍTKOVICE U15 1:0 (0:0)

Sestava: Jakel, Coufal, Raběčný, Zajíc, Kavka, Kubla, Pavlica, Matušinský, Brak, Ulmann, Tomášek, Widura, Kudrna, Sikora, Tesař
Trenéři: Laslop, Brezovský

Hodnocení trenéra Laslopa: Špatné řešení herních situací a špatná koncovka vedly k tomu, že první mistrovský zápas nově se tvořící U15 prohrála. Je to škoda, protože v přípravě jsme stejného soupeře porazili a i v tomto utkání jsme až do obdržené branky byli lepším týmem, vytvářeli si gólové šance, ale bohužel zakončení bylo mizerné. Po inkasovaném gólu, který jsme obdrželi po chybě v rozehrávce a následném centru, měla naše hra klesající úroveň a tím jsme pomohli domácím k vítězství. Utkání ukázalo v plné míře naše nedostatky, které musíme postupně odstraňovat. Bude to asi ještě nějakou dobu trvat než se tým, který stále doplňujeme novými hráči sehraje.

FK Fotbal Třinec - MFK VÍTKOVICE U14 0:7 (0:6)

Góly: Kapler 4, Zástřešek 2, Hloch
Sestava: Vodička - Posmyk, Pařík, Šumný, Suchý, Kanclíř, Tkačík, Palmi, T.Filipčík, Sojčák, Antonín, Hloch, J.Filipčík, Kapler, Zástřešek
Trenéři: Mooc, Semelka

Hodnocení trenéra Mooce: První mistrovské utkání jsme odehráli v Třinci a obrovská pochvala pro celý tým za výborný výkon. Soupeře jsme předčili napadáním, kombinacemi na jeden dotek a krásnými centry. Naše hra byla rychlá, přesná a útočníci pálili ze všech pozic. Druhý poločas jsme prostřídali a tolik gólů už nepadlo, šance však stále byly. Svůj tým chválím ve všech herních činnostech, vše co pilujeme na tréninku kluci přenášejí do hry a touto cestou chceme jít. Jsem nadšený i za charakter mužstva a pozdvihnout bych chtěl Honzu Tkačika, kdy mohl dávat gól do prázdné brány, ale domácí brankář se zranil a on míč odkopl do autu, aby ho rychle ošetřili. Zaslouženě si vysloužil od všech potlesk. Děkuji klukům i našim fantastickým fanouškům.

MFK VÍTKOVICE U13 - FK Fotbal Třinec 4:0

Góly: Jurásek, Švrček, Hruška F., Kubiš
Sestava: Škodoň, Janků, Dvořák, Kondáš, Hruška J., Hruška F., Švrček, Jurásek, Kubiš, Jurča, Švancara, Kawulok
Trenéři: Tóth, Jurča

Hodnocení trenéra Tótha: Na začátek soutěže nás čekal těžký soupeř. Jsme rádi, že jsme toto utkání zvládli jak po herní tak po výsledkové stránce. Kluci zaslouží pochvalu a věříme, že na své výkony navážou i v dalším anglickém týdnu, kdy nás čeká HFK Olomouc a Valašské Meziříčí.

MFK VÍTKOVICE U12 - FK Fotbal Třinec 14:1

Góly: Schikora 2, Timco 2, Ručka 2, Starovič 2, Malý A., Lyčka, Pospíšil, Čížek, Bujok, Čmarada
Sestava: Jureček, Suchý, Ujfaluši - Válek, Lyčka, Schikora, Starovič, , Čmarada, Bujok, Malý A., Malý M., Kočí, Timco, Ručka, Pospíšil, Čížek
Trenéři: Holiš, Lech

Hodnocení trenéra Holiše: Náročný týden ve, kterém jsme neměli volno vyvrcholil prvním mistrovským utkáním. I vzhledem k počasí to dneska nebylo jednoduché, ale kluci se zlepšují a dělají nám radost. Chceme neustále pracovat a zlepšovat se, protože víme, že nás nečekají jen mistráky. Na programu máme také Interligu kde se utkáme mimo jiné i s Barcelonou a určitě si nebudeme chtít jenom zahrát.

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. Opava 1 3
2. Baník Ostrava 1 3
3. MFK VÍTKOVICE U12 1 3
4. Frýdek-Místek 1 1
5. Přerov 1 1
6. Hranice 1 0
7. Karviná 1 0
8. Poruba 1 0