×

Ochrana osobních údajů

Vážení fanoušci, obchodní partneři, členové klubu, vzhledem zákona dle § 11 zákona o ochraně osobních údajů nemohou být Vaše údaje zpřístupněny třetím osobám.

Osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním.

Zákony a předpisy: zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů: https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2000-101


Osoby poskytující své osobní i kontaktní údaje klubu MFK VÍTKOVICE z.s. pro účely zakoupení permanentky, nákupu zboží ve Fanshopu, potvrzení členství hráčů.

Správce je oprávněn zpracovávat moje osobní a kontaktní údaje a to jméno a příjmení, adresa bydliště, telefonní kontakt a email. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány za účelem:

- ztotožnění osoby permanentkáře

- uchování evidence související s objednávkami, dodávkami a prodejem zboží fanshopu

- uchovávání evidence hráčů - potvrzení členství

Osobní údaje budou předány pouze osobám klubu MFK VÍTKOVICE z.s.:

- pracovníkův kanceláře sekretáře

- pracovníkům účtárny 

- pracovníkům IT služeb a spravujícím web a sociální sítě klubu

- pracovníkům fanshopu klubu

- advokátní kanceláři nebo právním zástupcům pro případ sporu o oprávnění zpracování osobních údajů

Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. 1. BFK Frýdlant nad O. 26 54
2. FK Bospor Bohumín 26 52
3. FK SK Polanka n. Odrou 26 50
4. MFK VÍTKOVICE 26 44
5. SFC Opava B 26 41
6. MFK Karviná B 26 41
7. SK Jiskra Rýmařov 26 40
8. ŠSK Bílovec 26 39
9. SK BESKYD Frenštát p.R. 26 37
10. FK Nový Jičín 26 35
11. MFK Havířov 26 32
12. FC Slavoj Olympia Bruntál 26 27
13. SK Dětmarovice 26 13
14. FC Heřmanice Slezská 26 8