×

U10 - Aktuality

VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE
VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE

vloženo 07.09.2020

 Jako každý týden vám přinášíme "Výsledkový servis mládeže".





Raduň - MFK Vítkovice U19 0:3 (0:3) 

Góly: Štulík, Holcman, Zbořil
Sestava: Pavlík – Strakoš, Bystroň, Pavlišinec, Michna – Zbořil, Holcman, Tkáč, Štulík – Kohut, Kouřil. Do hry zasáhli střídající Klus, Trojanovský, Matejov, Schmiedt, Kotala
Trenéři: Mokrohajský, Keprt, Rončka 

Hodnocení trenéra Mokrohajského: Bylo to utkání doposud neporažených celků. Výsledku si velmi ceníme, neboť to byl bojovný zápas, který jsme po všech stránkách zvládli dobře a to zejména v prvním poločase. Kluci splnili vše, co jsme si před zápasem řekli, takže chválíme. Předpokládali jsme, že to nebude lehký soupeř, hrálo se na velmi malém hřišti a proti urostlým hráčům, takže nebylo snadné se prosadit.

Raduň - MFK Vítkovice U17 0:8 (0:6) 

Góly: Kohut 2, Švancara, Matejov, Přeček, Trojanovský, Michel, Brak
Sestava: Pavlík, Pavlišinec, Gráf, Staniek, Švancara, Trantina, Matejov, Přeček, Kohut, Lindauer, Michna, Trojanovský, Michel, Brak, Kalafut, Hloch
Trenéři: Drnovský 

Hodnocení trenéra Drnovského: Na velmi obtížném terénu nás přivítala Raduň, která nám nechtěla dát nic zadarmo. Avšak zodpovědný výkon našich borců a přesná koncovka pomohla opět po prvním poločase nasměrovat ke 3 bodům. Díky patří i klukům z U15, kteří doplnili náš kádr a rozhodně se neztratili a byli na hřišti velmi platní.

MFK Vítkovice U15 - FC Hlučín 7:4 (3:0) 

Góly: Kubla 2, Pavlica, Ulmann, Rygol, Tomášek, Kudrna
Sestava: Jakel (55'Tesař), Coufal, Raběčný, Zajíc, Kavka (41'Sikora), Kubla, Pavlica, Ulmann, Matušinský (61'Kudrna), Widura (41'Rygol), Woznica (52'Tomášek)
Trenéři: Laslop, Brezovský 

Hodnocení trenéra Laslopa: I přesto, že jsme se v utkání trápili v koncovce, tak jsme dokázali dát vysoký počet gólů, ale špatnou hrou v obranné fázi v druhém poločase jsme soupeři dovolili korigovat výsledek. Za vítězství sice kluci zaslouží pochvalu, ale s herním projevem spokojenost nebyla.

MFK Vítkovice U14 - FC Hlučín 14:1 (5:0) 

Góly: Hloch 6, Koulizakos 2, Palmi, Sojčák, Kapler, Posmyk, Závěta, Trnka
Sestava: Vodička - Suchý, Šumný, Pařík, Hloch, Palmi, Antonín, Sojčák, Filipčík T., Kapler, Posmyk, Štirba, Závěta, Trnka, Koulizakos
Trenéři: Mooc, Semelka 

Hodnocení trenéra Mooce: V dnešním zápase jsme jednoznačně diktovali tempo a hru. Kluci okamžitě napadali rozehrávku Hlučína a dostávali soupeře pod velký tlak, kde jsme si vytvořili spoustu šancí. Obdivujeme týmovou hru a charakter týmu. Kluci se lepší zápas od zápasu a 1.místo v tabulce je zasloužené .Jen tak dále a děkujeme za dnešní výkon.

Hranice - MFK Vítkovice U13 0:12 

Branky: Jurásek 4, Kubiš 3, Hruška F. 2, Švrček, Škodoň, Jurča
Sestava: Škodoň, Danečko - Janků, Hruška F., Kondáš, Švrček, Jurča, Hruška J., Jurásek, Turek, Dvořák, Kubiš, Kawulok, Švancara, Heinz R., Heinz P.
Trenéři: Tóth, Jurča 

Hodnocení trenéra Tótha: Klukům děkuju za výkon, od začátku si šli za vítězstvím a po zásluze jsme zápas po dobrém výkonu zvládli.

Hranice - MFK Vítkovice U12 1:17 

Branky: Schikora 4, Timco 3, Čmarada 3, Válek 3 Kondáš 2, Matuška, Bujok
Sestava: Ujfaluši , Suchý - Válek, Lyčka, Schikora, Starovič, Čmarada, Timco, Ručka, Pospíšil, Malý M., Matuška, Bujok, Kondáš
Trenéři: Holiš, Lech 

Hodnocení trenéra Holiše: Fotbal jako každý sport je dřina, ale především velká vášeň pro hru kde kořením jsou góly. Jsem rád, že kluci po šesti kolech překonali magickou hranici 100 branek. Jen tak dále!

Ludgeřovice - MFK Vítkovice U15B 0:5 (0:4) 

Góly: Woznica 2, Widura, Kafka, Dvořák
Sestava: Tesař - Trnka, Kalafut, Brak, Kolář, Koulizakos, Závěta, Kafka, Widura, Rybovič, Woznica, Dvořák
Trenéři: Lech, Lička 

Hodnocení trenéra Lecha: Utkání hrané za silného deště bylo od první minuty v naší režii. Škoda velkého množství neproměněných šancí. Chválím kluky za přístup k utkání a zasloužené vítězství.

Ludgeřovice - MFK Vítkovice U13B 1:4 (1:1) 

Góly: Pěnták 2, Dulinek 2
Sestava: Jureček - Křižák, Maj, Lička, Dulínek, Konetzný, Hudeček, Myslikovjan, Pěnták, Čep, Kováč, Hajný, Hříbek, Riedl, Kočí, Dzurik.
Trenéři: Lička, Lindner 

Hodnocení trenéra Ličky: Těžký terén po dešti předurčil v Ludgeřovicích zápas k hře plné nepřesných přihrávek a odskakujících míčů. A právě proto jsme inkasovali gól jako první. Kluci srovnali z penalty po zákroku na M. Pěntáka. Ale nedařilo se nám dotáhnout spoustu akcí do konce. V druhé půlce se hra postupně lepšila a přišli krásné tři góly. Kluci už nepustili soupeře do hry a dobrým kolektivním výkonem si šli pro vítězství. Všem děkujeme.  


Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 18 39
2. Opava B 18 34
3. Bohumín 18 34
4. Vratimov 18 31
5. Polanka nad Odrou 18 30
6. Havířov 18 28
7. Šumperk 18 27
8. Bílovec 18 26
9. Krnov 18 25
10. MFK VÍTKOVICE "A" 18 24
11. Valašské Meziříčí 18 20
12. Frenštát p.R. 18 19
13. Jeseník 18 18
14. Řepiště 18 18
15. Břidličná 18 15
16. Bruntál 18 8