×

U10 - Aktuality

VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE
VÝSLEDKOVÝ SERVIS MLÁDEŽE

vloženo 24.08.2020

Jako každý týden vám přinášíme "Výsledkový servis mládeže".





Slavie Opava - MFK Vítkovice U19 1:2

Góly: Holcman, Kohut

Sestava: Pavlík- Michna, Pavlišinec, Bystroň, Strakoš – Štulík, Trojanovský (46´Holcman), Kotala (46´Zbořil), Kouřil – Tkáč (71´Skopal), Kohut (80´Graf)

Trenéři: Mokrohajský, Keprt, Rončka

Hodnocení trenéra Mokrohajského: Poměrně kvalitní utkání z obou stran, kdy jsme soupeře přehrávali, ale nedařilo se proměňování šancí. Takže výsledek byl neustále otevřený a srdnatý soupeř vzdoroval. Až ve druhém poločase Holcman dorazil pohotově - neproměněný pokutový kop Kohuta- 0:1. Poměrně rychle soupeř srovnal, snad po jediném zaváhání naší obrany - 1:1. Vítěznou a zaslouženou branku vstřelil Kohut po pěkné akci z pravé strany na konečných 1:2.


Slavie Opava - MFK Vítkovice U17 1:8

Góly: Staniek 2, Přeček 2, Trojanovský, Trantina, Michna, Kohut

Sestava: Pavlík, Hloch, Pavličinec, Gráf, Staniek, Švancara, Trantina, Skopal, Matejov, Přeček, Kohut, Lindauer, Michna, Trojanovský

Trenéři: Drnovský

Hodnocení trenéra Drnovského: Zápas jsme po celou dobu kontrolovali a opět díky brzkému gólu měli klid na kopačkách. Soupeř se snažil udeřit rychlými protiútoky a míči za obranu. S tím si však dokázala obrana spolu s brankáři v klidu poradit. S čím však nejsem spokojený je přístup některých hráčů. Je třeba myslet na to, že úspěch týmu je vždy víc, než osobní statistiky. Klukům však děkuji za to, že tento zápas zvládli za 3 body.


MFK Vítkovice U15 - FC Vsetín 8:0 (4:0)

Góly: Matušinský 2, Kubla, Ulmann, Zajíc, Jakel, Kapler

Sestava: Jakel, Coufal, Pařík, Zajíc, Sikora, Kubla, Pavlica, Ulmann, Matušinský, Tomášek, Woznica, Brak, Widura, Kapler, Zástřešek, Tesař

Trenéři: Laslop, Brezovský

Hodnocení trenéra Laslopa: V prvním mistrovském utkání na domácím hřišti jsme chtěli uspět a to se nám plně podařilo. Vysoké vítězství bylo zasloužené, potěšily nejenGóly, ale i pohledné akce.


MFK Vítkovice U14 - FC Vsetín 15:0 (8:0)

Góly: Kapler 5, Zástřešek 3, Palmi 3, Hloch, Antonín, Filipčík T., Vodička

Sestava: Filipčík J. - Šumný, Pařík, Hloch, Palm, Antonín, Tkačík, Zástřešek, Filipčík T., Kapler, Posmyk, Suchý, Vodička, Kanclíř, Trnka

Trenéři: Mooc, Semelka

Hodnocení trenéra Mooce: Dnešním soupeřem byl tým ze Vsetína. Utkání se hrálo v obrovském vedru a kluci předvedli výborný výkon,který se musel líbit. Chválíme za předvedenou hru na jeden dotek a rychlé kombinace po stranách. Kluci si s chutí zahráli i zastříleli a jde vidět obrovské zlepšení, kde převádějí herní situace z tréninku do utkání. Mrzí nás dva neproměnné pokutové kopy a mnoho dalších šanci. Klukům však děkujeme za odvedený výkon.


Valašské Meziříčí - MFK Vítkovice U13 4:24

Góly: Hruška J. 7, Hruška F. 4, Kubiš 4, Švancara 4, Dvořák 2, Škodoň 2, Jurča

Sestava: Škodoň, Danečko - Janků, Turek, Kondáš, Hruška J., Švrček, Dvořák, Hruška F., Kubiš, Jurča, Švancara

Trenéři: Tóth, Jurča

Hodnocení trenéra Tótha: Kvalitní utkání se spoustou branek, spousta dalších šancí nebyla proměněna. Pochvala pro celý tým za přístup.


Valašské Meziříčí - MFK Vítkovice U12 1:21

Góly: Ručka 5, Starovič 3, Čížek 3, Čmarada 3, Bujok 2, Schikora 2, Šimský, Timco, Pospíšil.

Sestava: Jureček, Ujfaluši - Válek, Lyčka, Schikora, Starovič, Čmarada, Bujok, Malý A., Kočí, Timco, Ručka, Pospíšil, Čížek, Bittner, Šimský.

Trenéři: Holiš, Lech

Hodnocení trenéra Holiše: Nesmíme se uspokojit, příští týden nás čeká Sparta Praha kde to bude zcela o něčem jiném. Máme široký kádr, jsme rádi, že všichni makají aby se vlezli do nominace. Věřím, že dokážeme být ještě mnohem lepší.


Kozlovice - MFK Vítkovice U15B 2:8

Góly: Brak 3, Woznica 2, Rybovič, Hloch, Kolář.

Sestava: Tesař - Trnka, Kalafut, Brak, Widura, Palmi, Sikora, Hloch, Kolář, Rybovič, Woznica, Šumný, Kanclíř.

Trenéři: Lička, Rončka

Hodnocení trenéra Ličky: Kluci ukázali svou kvalitu a zaslouženě vyhráli. Není jim co vytknout, musíme je pochválit za výborný kolektivní výkon.


Kozlovice - MFK Vítkovice U13B 1:13

Góly: Kováč 4, Pěnták 2, Lička, Hudeček, Hřibek, Matuška, Čep, Malý 2

Sestava: Suchý, Lička, Křižák, Máj, Konetzny, Hudeček, Myslikovjan, Pěnták, Čep, Kováč, Matuška, Malý, Dzurik D. Hajný, Hřibek

Trenéři: Lička, Lindner

Hodnocení trenéra Ličky: První mistrovské utkání nám vyšlo na jedničku. Kluci předvedli skvělé individuální výkony a šli si za vítězstvím. Pochvala pro celý tým.


Facebook

Reklama

ad

Tabulka

Tým Z B
1. HLUBINA 18 39
2. Opava B 18 34
3. Bohumín 18 34
4. Vratimov 18 31
5. Polanka nad Odrou 18 30
6. Havířov 18 28
7. Šumperk 18 27
8. Bílovec 18 26
9. Krnov 18 25
10. MFK VÍTKOVICE "A" 18 24
11. Valašské Meziříčí 18 20
12. Frenštát p.R. 18 19
13. Jeseník 18 18
14. Řepiště 18 18
15. Břidličná 18 15
16. Bruntál 18 8